Na het maken van een meerjarenonderhoudsplanning en het vaststellen van het jaarplan breekt het punt aan van het inkopen van de werkzaamheden. De inkoop van werkzaamheden t.b.v. van onderhoud is vaak specialistisch werk. Hierin kan Asset-Consult de opdrachtgever assisteren.
 
Zo is het mogelijk Asset-Consult de werkzaamheden te laten voorbereiden in de vorm van werkomschrijvingen/bestekken en eventueel tekenwerk.
 
Zodra deze gereed zijn kan worden begonnen met de inkoop van de werkzaamheden.
 
Asset-Consult adviseert de opdrachtgever welke inkoop- of aanbestedingsvorm er het beste kan worden gekozen en begeleid dit proces.
 
Na inkoop cq aanbesteding schrijft Asset-Consult voor de opdrachtgever een gunningsadvies.

 

 

Werkvoorbereiding

Om een product in te kopen dient eerst een helder en duidelijk eisen pakket aanwezig te zijn om het gewenste te ontvangen. In onderhoudswerkzaamheden kan dit zijn in de vorm van een goede werkomschrijving of bestek wat eventueel aangevuld wordt met het benodigde tekenwerk.  Een werkomschrijving of bestek zijn vaak van essentieel belang om goed in te kunnen kopen of aan te besteden. Asset-Consult kan deze werkvoorbereiding voor u uitvoeren.

 

Inkoop & Aanbesteding

Na het maken van de werkomschrijving op bestek kan het  werk worden ingekocht of worden aanbesteed. Wij adviseren dit meervoudig te doen.  

 

Asset-Consult kan u hierin als volgt begeleiden;

-          Voorselectie (eventueel prefer supplier lijst)

Vooraf wordt samen met u de voorselectie gemaakt van mogelijke leveranciers/aannemers. Tevens wordt een eventuele start- en opleverdatum vastgesteld

-          Offerteaanvraag

Asset-Consult verzorgt dat de uit de voorselectie komenen leveranciers/aannemers worden aangeschreven en begeleid de evetuele dag van aanwijzing en nota van inlichting.

-          Offertebeoordeling

Na binnenkomst van de offertes worden de offertes beoordeeld op de citeria.

-          Gunningsadvies

Asset-Consult levert u een gunningadvies

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

·         Een goede werkomschrijving zorgt dat u het juiste product ontvangt.
 ·         U ontvang goede technische begeleiding tijdens het inkoopproces.

·         U ontvangt een gunningadvies op basis van uw criteria